Szállítási információk

A csomagod gyors, biztonságos kiszállítási folyamata

A megrendelt termékeket termékoldalon feltüntetett elérhetőségétől függően azonnal vagy a külső raktárról való beérkezése után becsomagoljuk és elküldjük / elvisszük Neked. A szállítási díjak tartalmazzák a kezelési, csomagolási és szállítási költségeket. A kiszállítás gyors és biztonságos. Minden szállítás módnál lehetőség van a termékek útjának nyomon követésére.

A kiszállítás feltételeit úgy határoztuk meg, hogy kedvező szolgáltatási áron váljon elérhetővé számodra a kényelmes házhoz kézbesítés lehetősége.

Sőt Budapesten, otthonodban, munkahelyeden ingyenes személyes átvételi lehetőséget is biztosítunk (előzetes egyeztetés után).

Több termék vásárlása esetén javasoljuk az egy időben történő megrendelést. Így a szállítás ingyenessé tehető.  GAS JEANS kategória termékeire 30000.00 Ft, BabaJárgány kategória termékeire 20.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás.

Csomagodat gondosan csomagoljuk, hogy ne sérülhessen meg a szállítás alatt. Ennek ellenére előfordulhat, hogy a csomag sérülten érkezik meg. Ez esetben kérjük, légy szíves a kézbesítővel a sérülés jellegéről jegyzőkönyvet felvetetni és a termékek állapotát megvizsgálni.

Szállítási információk letöltése